AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Kahve falında tanımadığın birinin cesedini görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin cesedini görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında bebek cesetleri görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan cesetler görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek cesedi görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ticaretinin de hızlanacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin cesedini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yanmış cesetler görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir