AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yara çıktığını görmek

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, dertlerin son bulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında elinde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kazancınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir