AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Kahve falında bacağında yara çıktığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kimden akıl soracağına yorulur.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir