AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ayaklandıracağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Atacağınız adımlar bir sonraki oyunu şekillendirebilir.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerin sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinde yara çıktığını görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir