AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük borçlar alacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketleriyle ilgilenmek yerine, ilişkilerinize odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı yaralar görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun vücudunda yaralar görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir