AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında ayağında yara çıktığını görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir