AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kazancının çok düşeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi vücudunda yara görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücut yarası görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin vücudunda yara görmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir