AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek sağlığına kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hastalığının düzeleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine işarettir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta yaralar çıktığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde yara çıktığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına alamet eder.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında elde yara çıktığını görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir