AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, derdin sona ereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzde yara çıktığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında yüzde yara çıktığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde yara görmek sorunlarını bitireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elde yüzde yara görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzde tırnak yarası görmek kişinin kazancının çoğalacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde yara çıkmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde yaralar görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, bundan güç ve cesaret alacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek özgüveninin artacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzde yara izi görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir