AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde un görmek

Kahve falında elinde un görmek

Kahve falında elinde un görmek kazancın arttırılacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde un gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında elleri unlu görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un elendiğini görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında elinde un görmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un süpürmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında un ambarı görmek dertlerinden kurtulacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalet eder.

Kahve falında un yoğurmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında unutarak oruç bozmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret eder.

Kahve falında kepek unu görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir