AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri unlu görmek

Kahve falında elleri unlu görmek

Kahve falında elleri unlu görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri unlu gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Kahve falında elleri unlu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında elinde un görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un elendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla un taşımak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un biti görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, zor günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında unutarak oruç açmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölüden un almak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında un helvası almak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir