AnaSayfa / Genel / Kahve falında un ambarı görmek

Kahve falında un ambarı görmek

Kahve falında un ambarı görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, her daim temkinli olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında un ambarı gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında ambarda un görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına inanılır.

Kahve falında un ambarı görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, dertlerin ve sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında buğday ambarına girmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buğday dolu ambar görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ambarda mısır görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yiyecek ambarı görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kendini buğday ambarında görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ambarda arpa görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir