AnaSayfa / Genel / Kahve falında un elendiğini görmek

Kahve falında un elendiğini görmek

Kahve falında un elendiğini görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında un elendiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında un elendiğini görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri unlu görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde un görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında un torbası görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında un almak mallarının artacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden un almak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un silkelemek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir