AnaSayfa / Genel / Kahve falında un yoğurmak

Kahve falında un yoğurmak

Kahve falında un yoğurmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, darlığa düşmeyeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya teklifleri sizi olumlu ya da tam tersi olumsuz anlamda aşırtabilir.

Kahve falında un yoğurmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalettir.

Kahve falında çiğ köfte yoğurmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak iyi anlaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tarhana yoğurmak ticaret ehli kişi olacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında çamur yoğurmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyma yoğurmak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak daha geniş rızık elde edeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir