AnaSayfa / Genel / Kahve falında unutarak oruç bozmak

Kahve falında unutarak oruç bozmak

Kahve falında unutarak oruç bozmak yaralayacağına ve küstüreceğine, zor günlerin yaşanacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sabrını zorlayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında unutarak oruç bozmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız ya da uzun zamandır görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında unutarak orucunu bozmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında oruç unutarak bozmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unutarak oruç bozmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında unutarak oruç bozduğunu görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unutarak orucunu bozduğunu görmek birçok ortaklık kurulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalettir.

Kahve falında unutup oruç bozmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu bozmak keyfinden ve neşesinden olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilmeyerek oruç bozmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir