AnaSayfa / Genel / Kahve falında un süpürmek

Kahve falında un süpürmek

Kahve falında un süpürmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında un süpürmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kağıt süpürmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanın önünü süpürmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak yer süpürmek büyük bir yenilgi alacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev süpürmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında dışarı süpürmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kar süpürdüğünü görmek yardımının olacağına, huzur dolu günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir