AnaSayfa / Genel / Kahve falında kepek unu görmek

Kahve falında kepek unu görmek

Kahve falında kepek unu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, şansın kaçacağına, güzel günlerin geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında kepek unu gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında kepek unu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kepekli un görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında un kepek görmek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarında kepek görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına yorulur.

Kahve falında kepek döküldüğünü görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarda kepek görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kepekli ekmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir