AnaSayfa / Genel / Kahve falında elenmiş toprak görmek

Kahve falında elenmiş toprak görmek

Kahve falında elenmiş toprak görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ev sahibi olacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elenmiş toprak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Kahve falında elini toprağa görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında elini toprakla yıkamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Kahve falında elenmiş toprak görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında elle toprak kazmak işlerinden de geri kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında elinde toprak görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında elleriyle toprak kazmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa el görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elini toprağa sokmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir