AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silah tutmak

Kahve falında elinde silah tutmak

Kahve falında elinde silah tutmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde silah tutmak gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Kahve falında elinde silah tutmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla nöbet tutmak hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında silah tutmak kötü ve tatsız sözler işiteceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elinde silah görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde silah olan birini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir