AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silah olan birini görmek

Kahve falında elinde silah olan birini görmek

Kahve falında elinde silah olan birini görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işarettir.

Kahve falında elinde silah olan birini gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında elinde silah tutmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına yorulur.

Kahve falında kendi elinde silah görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında eli silahlı birini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı adam görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde silah olmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde silah görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir