AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah tutmak

Kahve falında silah tutmak

Kahve falında silah tutmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, önemli işler yapacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, ilişkilerin noktalanacağına rivayet eder.

Kahve falında silah tutmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında elinde silah tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında silah tutmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla nöbet tutmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silahla gezmek onu uyaracağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı silah görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir