AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının elinde silah gördüyseniz:

  • Toplum veya aile hayatında beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında silahı başkasının elinde görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında başkasının elinde silah görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında kendi elinde silah görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Kahve falında eli silahlı birini görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında askerin elinde silah görmek konuşmaz olacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elinde silah görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında eli silahlı adam görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir