AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı nöbet tutmak

Kahve falında silahlı nöbet tutmak

Kahve falında silahlı nöbet tutmak yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Kafa karıştıran veya mide bulandıran ayrıntıları bulabilirsiniz.

Kahve falında silahla nöbet tutmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kısmetinizin açılacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede nöbet tutmak rızkın çoğalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker nöbet tutmak rızkının ve kazancının bol olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında okulda nöbet tutmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir