AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla nöbet tutmak

Kahve falında silahla nöbet tutmak

Kahve falında silahla nöbet tutmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında silahla nöbet tutmak evi kendisinin çekip çevireceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı nöbet tutmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına inanılır.

Kahve falında asker nöbet tutmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında nöbet tutmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerde nöbet tutmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında okulda nöbet tutmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir