AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının elinde silah gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinin elinde silah görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işarettir.

Kahve falında kendi elinde silah görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde silah olan birini görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında elinde silah olmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında polisin elinde silah görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silah taşımak attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının elinde silah görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir