AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin boynuna sarılmak

Kahve falında annenin boynuna sarılmak

Kahve falında annenin boynuna sarılmak çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kimseden korkmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, keyfin bozulacağına, kişinin afiyette kalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak hedeflerine kavuşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, işlerinin duracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin boynuna sarılmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynuna sarılmak yükünün hafifleyeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir