AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu birine sarılmak

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, rahat edeceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişileri anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

Kahve falında uzun boylu birine sarılmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birini boyu uzun görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu adam görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun boylu bir adam görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında esmer uzun boylu erkek görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı uzun boylu erkek görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun boylu görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında çok uzun boylu olmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir