AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak hayır dualarına nail olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna sarılmış yılan görmek değer göreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boynuna sarıldığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak ticari faaliyetlerinin artacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir