AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynuna sarılmak

Kahve falında birinin boynuna sarılmak

Kahve falında birinin boynuna sarılmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, onlardan taraf hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir.

Kahve falında eşinin boynuna sarılmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boynuna sarılmak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna yılan sarılmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında boynuna sarılmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında annenin boynuna sarılmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir