AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silah olduğunu görmek

Kahve falında elinde silah olduğunu görmek

Kahve falında elinde silah olduğunu görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elinde silah olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi elinde silah görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında polisin elinde silah görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında eli silahlı asker görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın elinde silah görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahı eline almak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir