AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin elinde silah görmek

Kahve falında polisin elinde silah görmek

Kahve falında polisin elinde silah görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, karanlığın biteceğine, üzüntülerin biteceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polisin elinde silah gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında polisin elinde silah görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına inanılır.

Kahve falında polise silah yakalatmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında polisten silah almak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı polisler görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında polise silah sıkmak darlık çektiği günlerini unutacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında polise silah vermek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah polis görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis ve silah görmek yanlış kişilere denk geleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir