AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli silahlı asker görmek

Kahve falında eli silahlı asker görmek

Kahve falında eli silahlı asker görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli silahlı asker gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında eli silahlı asker görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde silahlı asker görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında silah ve asker görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında silahlı askere gitmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında asker silahı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı asker olduğunu görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında silahsız asker görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında silahli askerler görmek haksızlığa uğrayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir