AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elinde silah görmek

Kahve falında kendi elinde silah görmek

Kahve falında kendi elinde silah görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında kendi elinde silah gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında elinde silah olan birini görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının elinde silah görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli silahlı birinden kaçmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının elinde silah görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında babanın elinde silah görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında silahı eline almak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, dertlerinin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde silah görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir