AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin elinde silah görmek

Kahve falında eşinin elinde silah görmek

Kahve falında eşinin elinde silah görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, mutluluğa ve neşeye, başarıların çoğalacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin elinde silah gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında eşinin elinde silah görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşine silah çekmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin silahla vurulduğunu görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşini silahla görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eşini silahla öldürmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun elinde silah görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde silah görmek yazgısının güzelleşeceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında silah elinde görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir