AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın elinde silah görmek

Kahve falında babanın elinde silah görmek

Kahve falında babanın elinde silah görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın elinde silah gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında babasının elinde silah görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babanın elinde silah görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına yorulur.

Kahve falında babadan silah almak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek bolluk ve bereketin artacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babadan silah almak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Kahve falında babanın silahla vurulduğunu görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir