AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı eline almak

Kahve falında silahı eline almak

Kahve falında silahı eline almak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sevilip sayılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, borç batağına düşeceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında silahı eline almak gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Kahve falında elinde silah olmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında elinde silah taşımak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahı eline almak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, fakir çocukları giydireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde silah tutmak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında eli silahlı adam görmek başkalarının malına göz dikeceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir başkasının elinde silah görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline silah almak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elinde silah görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir