AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sigara söndürmek

Kahve falında elinde sigara söndürmek

Kahve falında elinde sigara söndürmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, kime gideceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olun.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde sigara söndürmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kolda sigara söndürmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sigara söndürmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işarettir.

Kahve falında sigara içip söndürmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir