AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara söndürmek

Kahve falında sigara söndürmek

Kahve falında sigara söndürmek sorunları ortadan kaldıracağına, barış için adım atacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek düşmanlarını bile affedeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında elde sigara söndürmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işarettir.

Kahve falında sigarayı söndürmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin üzerinde sigara söndürmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir