AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içip söndürmek

Kahve falında sigara içip söndürmek

Kahve falında sigara içip söndürmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sigara içip söndürmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında sigara içip söndürmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigarayı söndürmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda sigara söndürmek zor zamanların böylece geride kalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir