AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda seçeneklerinizi dikkatli değerlendirmelisiniz.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek yokluk çekeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında elinde sigara söndürmek artık daha dikkatli davranacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, kazancınızın artacağına inanılır.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek hasta ise bakacağına, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında sigarayı söndürmek işlerin toparlanacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir