AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde sigara söndürmek

Kahve falında yüzde sigara söndürmek

Kahve falında yüzde sigara söndürmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayatın yoluna gireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rızık elde edeceğine, çok zor günler geçireceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda sigara söndürmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigarayı söndürmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerinde sigara söndürüldüğünü görmek onları koruyup kollayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir