AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda sigara söndürmek

Kahve falında kolda sigara söndürmek

Kahve falında kolda sigara söndürmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, mal ve para sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında kolda sigara söndürmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Kahve falında kolunda sigara söndürmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara söndürmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sigarayı söndürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir