AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde sigara söndürmek

Kahve falında üstünde sigara söndürmek

Kahve falında üstünde sigara söndürmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Kahve falında üstünde sigara söndürmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara içip söndürmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında elde sigara söndürmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında vücutta sigara söndürmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara söndürdüğünü görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir