AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigarayı elinde söndürmek

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Kahve falında birinin elinde sigara söndürmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işarettir.

Kahve falında elinde sigara söndürmek sevdikleri ile bir arada olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında sigarayı elinde söndürmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde sigara söndürmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sigarayı söndürmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında söndürülmüş sigara görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde sigara söndürmek önemli kişi haline geleceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda sigara söndürmek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir