AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde papatya görmek

Kahve falında elinde papatya görmek

Kahve falında elinde papatya görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında elinde papatya gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında elinde papatya görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet papatya görmek güzel ve doğru işler yapacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında papatya yemek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında papatya aldığını görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu papatya görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında papatya görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buket papatya görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir