AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya aldığını görmek

Kahve falında papatya aldığını görmek

Kahve falında papatya aldığını görmek komşular tarafından kötülenileceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya aldığını gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında papatya aldığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Kahve falında bir demet papatya görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papatya ekmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saçına papatya takmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya tacı takmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden papatya almak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet eder.

Kahve falında papatya görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru papatya görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir