AnaSayfa / Genel / Kahve falında buket papatya görmek

Kahve falında buket papatya görmek

Kahve falında buket papatya görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında buket papatya gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Kahve falında bir buket papatya görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yarınlara bakacağına tabir olunur.

Kahve falında papatya buketi görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında bir buket papatya almak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında buket papatya görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında birinden buket çiçek almak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında bir buket gül almak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül buketi görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına inanılır.

Kahve falında büyük buket çiçek görmek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir