AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu papatya görmek

Kahve falında turuncu papatya görmek

Kahve falında turuncu papatya görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, zorlanacağına, geçim derdi yaşayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında turuncu papatya gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Kahve falında turuncu papatya görmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarda papatya görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya koklamak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı papatyalar görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir demet papatya görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine papatya vermek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya tacı görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir