AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet papatya görmek

Kahve falında bir demet papatya görmek

Kahve falında bir demet papatya görmek verimin kaçacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir demet papatya gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında bir demet papatya görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında papatya demeti görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demet papatya görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek demeti görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çiçek demeti görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül demeti görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında demet demet çiçek görmek malının ve parasının ziyan olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir