AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçında papatya görmek

Kahve falında saçında papatya görmek

Kahve falında saçında papatya görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında saçında papatya gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında saça papatya takmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta papatya görmek işlerin başına geçeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında papatya görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçına papatya takmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe papatya görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında demet papatya görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede papatya görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir